Inschrijven

Op deze pagina kan je inschrijven voor de tennislessen.

Heb je een persoonlijke toegangscode? Log dan eerst in. Ben je ingelogd, klik dan op meer… om te wisselen zodat je als ouder bijvoorbeeld je kind kunt inschrijven.

 Junioren

De jeugd van TV Alkemade krijgt de lessen via de contributie van de club. ‘s Zomers zijn er 18 weken les. De lessen zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Je kan dus wel 3 keer in de week tennissen als je graag wilt. De lessen worden altijd buiten gegeven bij TV Alkemade. Als je 3 keer wil lessen, neem dan de contributie-vorm bij TV Alkemade waarbij je competitietraining op maandag hebt. Je kan ook de contributie-vorm nemen waarbij je alleen op dinsdag en donderdag training hebt en geen competitie wil spelen. In de winter vanaf 25 oktober 2021 krijgen de kinderen dan ook nog 15 lessen. Dat is op dezelfde tijden:

Dinsdag:

Kinderen die spelen met de RODE en ORANJE bal zijn welkom van 15.30-16.30 uur.
Kinderen die spelen met de GROENE bal zijn welkom van 16.30-17.30 uur.
Kinderen die spelen met de GELE bal zijn welkom van 17.30-18.50 uur

Donderdag:

Kinderen die spelen met de RODE bal zijn welkom van 15.00-16.00 uur.Kinderen die spelen met de ORANJE bal zijn welkom van 16.00-17.00 uur.Kinderen die spelen met de GROENE bal zijn welkom van 17.00-18.00 uur.Kinderen die spelen met de GELE bal zijn welkom van 18.00-18.50 uur

 

Senioren

Voor senioren organiseren we ‘s zomers lessen op de buitenbanen bij TV Alkemade. Dit zomerseizoen loopt vanwege de coronamaatregelen door tot en met de tweede week van november. Het winterseizoen begint voor de senioren op 15 november.

Winterlessen in De Tweesprong

In de winter zijn de lessen op de prachtige indoorbanen van De Tweesprong in Roelofarendsveen, op een steenworp afstand van het park van TV Alkemade.

Dit keer starten de series van 15 lessen in de week van 9 november.

FAQ

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Als je meer wilt weten over een lestype, klik je “gewoon” op de betreffende regel.

Wanneer zijn de lessen?

SENIOREN: de lessen zijn elke doordeweekse avond vanaf 19.00 uur. Daarnaast gaan we proberen om op maandagochtend, vrijdagochtend en woensdagmiddag wat groepen te maken.

JUNIOREN: lees de uitleg boven de lestypes voor de junioren.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe niet. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Waarom is het lesgeld goedkoper als ik per incasso betaal?

Wij hopen dat zoveel mogelijk cursisten per incasso cq machtiging betalen want dat is voor ons administratief heel eenvoudig af te halen. Vandaar ook als dank het voordeel van 5 euro op het lesgeld.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar het is dan wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem dus goed onderling af om allemaal in te schrijven.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar iedereen wil op maandag om 20 uur les hebben. Dat gaat natuurlijk niet.

De kleine lettertjes

Als je inschrijft voor les, ga je akkoord met het lesreglement en de privacyvoorwaarden. Klik op de knoppen op die te lezen.

LesreglementPrivacyvoorwaarden