Inschrijven

Op deze pagina kan je inschrijven voor de tennislessen.

Heb je een persoonlijke toegangscode? Log dan eerst in. Ben je ingelogd, klik dan op meer… om te wisselen zodat je als ouder bijvoorbeeld je kind kunt inschrijven.

Senioren

Zomerseizoen

Voor senioren organiseren we ’s zomers lessen op de buitenbanen bij TV Alkemade. Dit zomerseizoen loopt vanaf maandag 11 april en is 18 weken, niet in de vakantieperiodes.

Winterseizoen

Senioren kunnen ’s winters kiezen tussen 15 lessen op de buitenbanen bij TV Alkemade en 15 lessen op de prachtige indoorbanen in De Tweesprong in Roelofarendsveen, op een steenworp afstand van TV Alkemade. Het winterseizoen begint in de week van maandag 14 november.

FAQ

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Als je meer wilt weten over een lestype, klik je “gewoon” op de betreffende regel.

Wanneer zijn de lessen?

SENIOREN: de lessen zijn elke doordeweekse avond vanaf 19.00 uur. Daarnaast gaan we proberen om op maandagochtend, vrijdagochtend en woensdagmiddag wat groepen te maken.

JUNIOREN: lees de uitleg boven de lestypes voor de junioren.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe niet. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Waarom is het lesgeld goedkoper als ik per incasso betaal?

Wij hopen dat zoveel mogelijk cursisten per incasso cq machtiging betalen want dat is voor ons administratief heel eenvoudig af te halen. Vandaar ook als dank het voordeel van 5 euro op het lesgeld.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar het is dan wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem dus goed onderling af om allemaal in te schrijven.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar iedereen wil op maandag om 20 uur les hebben. Dat gaat natuurlijk niet.

De kleine lettertjes

Als je inschrijft voor les, ga je akkoord met het lesreglement en de privacyvoorwaarden. Klik op de knoppen op die te lezen.

LesreglementPrivacyvoorwaarden